In het hart van la Besorgues met de mooiste canyons van de Ardeche. Drie jaar werkzaamheden waren nodig om de eerste vaste basis te creëren, uitsluitend bestemd voor de canyon.

Het Basis concept is een ideale manier om de tijd samen, in groepsverband, door te brengen (vrienden, familie, studenten, seminars).

Op aanvraag kunnen wij u in contact brengen met een kokkin voor een compleet verzorgd, aan u aangepast, menu.

In juli en augustus kunt u op onze snack rekenen : iedere middag een andere saladeformule, maar ook gegrild vlees, frietjes… van maandag t/m zaterdag.

De basis bevindt zich bij de uitgang van de canyon van la Besorgues 03 ( Aero canyon + Canyon Mini afdaling), 6 km van la Besorgues 01 ( Canyon Ontdekking et Nachtelijke Canyon ), op 18 km van le Pas de Fer ( Canyon Avontuur). Vanaf de Basis, adviseren wij u la Pissarelle ( Besorgues 02) en het dorp Antraïgues te bezoeken.

Gehandicapten zijn van harte welkom, maar opgepast, in tegenstelling tot de terrassen van de snack, het picknick terrein en de toiletten zijn de parkeerplaats en het eindpunt van de tokkelbaan moeilijk toegankelijk in een rolstoel.

Visite virtuelle →

Périodes d'ouvertures

Openingstijden van de basis:

dagelijks van april t/m october.